Dapatkan kulit sihat, bersih dan glowing secara natural

Kulit lebih sihat, bersih dan glowing secara natural!

Merawat kulit dari dalam, mencerahkan dan mampu untuk menghalang pertumbuhan jerawat di wajah. Yang paling menarik, boleh apply cleanser pada badan dan membantu memutihkan kawasan gelap pada badan.

Dah takda bintik-bintik kecil timbul lepas makeup!

Jerawat pasir dah hilang, dah takde bintik-bintik kecil timbul lepas pakai makeup. Bestnya!
Alia
23, Subang Jaya
Kulit breakout haritu sebab stress. Now jerawat pun dah kecut, tinggal parut je. Tak sangka makin better.
Ainul
27, Cheras
Okay sangat, kulit akak a bit oily dekat t-zone. BAsuh lepas 20 minit, muka rasa bersih dan lega rasa kulit ni.
Pn. Aisyah
35, Shah Alam

MASALAH SELALU DIHADAPI

Anda ada masalah macam ni?

farrabeauty_jerawat

Jerawat dan bintik dimuka

Berjeragat dan kulit berminyak

Kulit kering dan kusam

Kedutan halus sebelum usia

Jangan risau! Frutti Beautie boleh membantu dengan berkesan…

Kelebihan Utama

Antara Kebaikan Frutti Beautie

01

Mengecutkan jerawat

02

Merawat tona wajah tidak sekata

03

Melembapkan kulit

04

Mengawal kadar minyak

05

Mengecilkan pori

06

Memudarkan parut jerawat

Apa Kata Pengguna

Testimoni Pengguna Yang Sangat Berpuas Hati

Cara Penggunaan

Cara Penggunaan Frutti Beautie

Play Video

Lulus KKM

Frutti Beautie 100% Selamat

Kami sangat yakin ini mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi. Sudah tiba masanya anda buat perubahan pada diri anda untuk terus tampil sihat dan aktif setiap hari!

Jadi tunggu apa lagi ?
Pilih pakej anda di bawah dan order sekarang sebelum terlambat!

Jam
Minit
Saat
0
Pakej Terjual Setiap Bulan

Jom dapatkan harga diskaun sekarang.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar mengikut harga asal.

Pilih Pakej dan Dapatkan Kulit Glowing Sekarang!

PROMOSI

Frutti Beautie

RM95.00

© 2022 FARRA BEAUTY 

MANAGED SERVICES BY BUMBU AGENCY SDN BHD