Dapatkan kulit sihat, bersih dan glowing secara natural

Feeding your skin with pure, fresh, natural and delicious fruit extract

Set permulaan untuk dapatkan kulit sihat dan cantik. Sesuai digunakan oleh semua peringkat umur dan semua jenis masalah kulit. Diperkaya dengan ekstrak buah-buahan yang dirumuskan untuk merawat kulit secara semulajadi dan selamat.

MASALAH SELALU DIHADAPI

Anda ada masalah seperti di bawah?

Jerawat

Jeragat

Liang pori terbuka

Kulit berminyak

Kulit kusam

Jangan risau! Jom kami bantu anda selesaikan masalah di atas

Halal
Bebas Alkohol
Bebas Penderaaan Haiwan
Bebas Paraben
Bahan semulajadi dan Organik
Disahkan KKM

Memperkenalkan Set 4 in 1 Frutti Beautie. Berkesan untuk hilangkan masalah jeragat, jerawat, kulit kusam dan kedutan.

Facial Cleanser

Pembersih wajah dengan pH balance dan non soap sehingga tetap lembab setelah digunakan. Mengandungi Papaya Extract dan Vitamin A membantu kulit lebih cerah dan menganjalkan

Papaya Extract,Deionised Water,Vitamin A,C,E,Titanium Dioxide & Sodium Cocoate

  • Membersihkan seluruh badan dan mencerahkan kulit
  • Membuang sel kulit mati pada wajah
  • Menganjalkan dan menegangkan kulit muka
  • Menghilangkan tanda tanda penuaan
  • Sebelum menyentuh muka pastikan tangan anda bersih
  • Lembapkan muka anda sebelum cuci muka dan titiskan 2-3 titik sabun
  • Usap & urut muka anda secara perlahan

  • *Gunakan Facial Brush untuk cucian lebih bersih daripada penggunaan tangan.

    Protection UV Cream

    Bertindak sebagai pelindung matahari yang dapat melindungi kulit anda daripada sinaran UV. Mempunyai tekstur berasaskan air yang membantu menguatkan penghalang kulit. Sangat disyorkan untuk kulit normal & berminyak.

    Cucumis Sativus, Green Apple Extract, Red Ginseng Extract, Niacinamide, Extract Aloe Vera, Aceryl Hexapeptide-8, Ascorbyl Phosphate, Amino Propyl, Waterbased

  • Mengekalkan kelembapan kulit muka daripada sinaran UV
  • Sesuai sebagai alas solekan/primer
  • Air yang meresap sejuk ke dalam kulit digunakan sebagai pelindung matahari kerana ia mengandungi SPF-50
  • Pastikan muka anda bersih
  • Sapukan Protection UV Cream secara merata pada muka anda
  • Pro Moist Glow Moisturizer

    Krim pelembap dengan Formula Keseimbangan pH untuk setiap jenis kulit. Diformulasikan dengan Ekstrak Pineapple dan Vitamin E untuk menyuburkan setiap lapisan kulit anda.

    Pineapple Enzym, Aqua, Betaine, Isostearyl Isosteorate, Argania Spinosa (Argan), Kernel Oil, Arbutin, Aloe Barbadensis & Niacinamide.

  • Mengunci kelembapan kulit pada wajah
  • Mengurangkan masalah kulit wajah
  • Mengekalkan awet muda dan keanjalan
  • Mengurangkan kedutan dan garis-garis penuaan
  • Mengurangkan kulit wajah kusam dan tona tak sekata
  • Sapukan Pro Moist secara merata ke wajah dan leher anda yang bersih.

    Brightening Night Cream

    Tingkatkan rutin penjagaan kulit malam anda dengan Brightening Cream Farra Beauty. Diperkaya dengan ekstrak epal yang boleh membantu mengurangkan jerawat, memudarkan parut, menyekatakan tona kulit dan mengurangkan kedutan.

    Sesuai untuk kulit muka biasa dan berminyak.

    Aerodramus Fuciphagus, Apple Extract, Aloe Vera Extract, Tecopheryl, Pantothetate, Allantoin, Alpha Arbutin.

  • Mencerah & melicinkan kulit wajah
  • Mengurangkan kedutan & garis penuaan
  • Mengeringkan jerawat & menstabilkan keadaan kulit
  • Memudarkan parut jerawat & jeragat
  • Pastikan muka anda bersih
  • Sebelum menggunakan Brightening Night Cream, pastikan cuci muka terlebih dahulu dan sapu Breakout Serum atau Pro Moist Glow Moisturizer.
  • Sapukan Brightening Night Cream pada muka secara nipis
  • Testimoni

    Feedback daripada pengguna setia Farra Beauty

    5/5
    Jerawat pasir dah hilang, dah takde bintik-bintik kecil timbul lepas pakai makeup. Bestnya!
    Alia
    23, Subang Jaya
    5/5
    Kulit breakout haritu sebab stress. Now jerawat pun dah kecut, tinggal parut je. Tak sangka makin better.
    Ainul
    27, Cheras
    5/5
    Okay sangat, kulit akak a bit oily dekat t-zone. BAsuh lepas 20 minit, muka rasa bersih dan lega rasa kulit ni.
    Pn. Aisyah
    35, Shah Alam

    Tutorial

    Lihat cara penggunaan yang sangat mudah

    Penggunaan yang konsisten dapat memberikan kesan terbaik pada kulit anda. Kesan seawal 2 minggu.

    Kelebihan Utama

    5 sebab anda perlu cuba Set 4 in 1 ini

    01

    Membantu mencerahkan kulit

    02

    Mengecilkan liang pori

    03

    Mengekalkan kelembapan kulit

    04

    Memudarkan dark spot

    05

    Mengurangkan garis halus dan kedutan

    Sudah bersedia untuk cantikkan wajah dengan Set 4 in 1 Frutti Beautie..

    Hanya RM79.90 boleh dapat 4 item. Sangat berbaloi…

    Jam
    Minit
    Saat

    PROMOSI

    Set 4 in 1

    Hadiah misteri kepada 100 pembeli terawal

    RM79.90

    © 2022 FARRA BEAUTY 

    MANAGED SERVICES BY BUMBU AGENCY SDN BHD