Bebas masalah kulit, terus nampak muda umur 20-an!

CARA MUDAH UNTUK NAMPAK MUDA DAN CANTIK WALAU DAH BERUSIA

Masalah-masalah seperti bekas parut jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit gelap dan tona kulit tak sekata boleh diselesaikan dengan mudah sahaja!

Masalah Selalu Dialami

Anda setiap hari stress, hampir putus asa dengan masalah ni kan?

Kulit jerawat

Parut jerawat

Kulit gelap

Kulit kusam

Testimoni

Ni feedback daripada pengguna setia Breakout Serum

Pn. Azimah dan Pn. Natasha setiap hari stress dan hampir putus asa sebelum ini sebab sudah mencuba macam-macam cara. Tapi sekarang mereka bahagia dan berjaya selepas bebas dari masalah kulit.

Selepas 14 hari, kulit lebih cerah, jeragat sudah pudar, kulit lebih muda dan anjal. Terbaru Puan Azimah maklum jeragat hampir 100% hilang.

Selepas 7 hari, kesan kulit kering merekah pada kawasan mata telah hilang. Wajah berubah menjadi licin, bebas jerawat dan lebih glowing.

Produk

solusi untuk masalah kulit anda

Inilah solusi untuk masalah kulit anda, ciptaan pakar doktor. Memperkenalkan Farra Beauty Breakout Serum.

Kelebihan

Antara kelebihan Farra Beauty Breakout Serum

Bahan-bahan

Gabungan bahan eksklusif yang bakal buat kulit anda licin, cerah, glowing

01

Red Ginseng Extract

02

Niacinamide

03

Hydrolyzed Collagen

04

Green Apple Extract

05

Gluthatione

06

Hyaluronic acid

Tutorial

Cara penggunaan mudah tapi hasilnya menakjubkan

Testimoni

Hasil penggunaan Farra Beauty Breakout Serum

Inilah hasilnya jika anda dapatkan bantuan kami dengan masalah ini. Sesuai dengan semua jenis kulit. Bestkan? Cuba bayangkan lepas ini anda dah macam ini. Jom kami bantu anda!

Syabas! Kerana anda tidak berputus asa dan sentiasa berusaha mengatasi maslah anda. Sebab, sebaik mana pun bantuan yang kami nak berikan, jika anda tidak mahu dibantu, sia-sia juga. Demi kebahagian dengan keluarga tercinta, jom kami bantu anda.

Istimewa untuk anda yang order dalam website ini pada harini, pihak HQ berbaik hati berikan FREE GIFT.
Free gift special direct dari HQ untuk setiap pembelian harini dalam website ini sahaja.
Jam
Minit
Saat
Anda akan dapat ini semua dalam 1 harga jika buat tindakan sekarang

Dapat cantik berseri

Dapat pulih dari masalah kulit

Dapat free gift special

Promosi

Jadi, kenapa nak tunggu lagi? Dapatkan sekarang pakej yang menarik dengan free gift yang lumayan.

Breakout Serum

Kuantiti: 15ml

Cara menggunakan: Pakai serum semasa wajah masih lembab. Pastikan serum dipakai tidak terlalu banyak cukup 2-3 titis sahaja. Untuk kesan yang lebih efektif gunakan serum sebanyak 2 kali sehari di waktu siang dan malam sebelum tidur. Urutan dan gosokan lembut pada wajah setelah menggunakan serum membantu meningkatkan kadar serapan serum ke dalam kulit

RM59.90

© 2022 FARRA BEAUTY 

MANAGED SERVICES BY BUMBU AGENCY SDN BHD