Menguruskan dan membekalkan tenaga berpanjangan

Badan sihat, kurus dan bertenaga sepanjang hari

Tamar Milk Shake, minuman sunnah dengan keenakan rasa yang tiada tandingannya. Bagus untuk anda dan seisi keluarga.

Dah takda bintik-bintik kecil timbul lepas makeup!

Jerawat pasir dah hilang, dah takde bintik-bintik kecil timbul lepas pakai makeup. Bestnya!
Alia
23, Subang Jaya
Kulit breakout haritu sebab stress. Now jerawat pun dah kecut, tinggal parut je. Tak sangka makin better.
Ainul
27, Cheras
Okay sangat, kulit akak a bit oily dekat t-zone. BAsuh lepas 20 minit, muka rasa bersih dan lega rasa kulit ni.
Pn. Aisyah
35, Shah Alam

MASALAH SELALU DIHADAPI

Anda ada masalah macam ni?

farrabeauty_jerawat

Rasa lesu tak bermaya

Selalu gastrik

Selalu rasa loya-loya

Berat badan berlebihan

Jangan risau! Tamar Milk Shake boleh membantu dengan berkesan…

Kelebihan Utama

Kebaikan minum Tamar Milk Shake secara berterusan

Penggunaan 1-15 hari

Penggunaan 16-30 hari

Penggunaan 30-60 hari

Minuman berterusan adalah untuk kesan berpanjangan!

Ramuan

Bahan berkhasiat didalam Tamar Milk Shake

Delima

Tomato

Kurma

Stevia

Vitamin C

Serbuk susu

Macam yang sis tau, bahan-bahan tersebut memang sangat berkhasiat untuk kesihatan dan kecantikan.

Apa Kata Pengguna

Testimoni pengguna yang sangat berpuas hati

Penggunaan

Siapa yang memerlukan Tamar Milk Shake?

Ibu mengandung/ menyusu

Warga emas

Remaja dan dewasa

Kanak-kanak berusia 3 tahun keatas

Kami sangat yakin ini mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi. Sudah tiba masanya anda buat perubahan pada diri anda untuk terus tampil sihat dan aktif setiap hari!

Jadi tunggu apa lagi ?
Pilih pakej anda di bawah dan order sekarang sebelum terlambat!

Jam
Minit
Saat
0
Pakej Terjual Setiap Bulan

Jom dapatkan harga diskaun sekarang.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar mengikut harga asal.

Cepat dapatkan harga promosi sekarang!

PROMOSI

Tamar Milk Shake

Note: Setiap order akan terima percuma shaker!

RM59.90

© 2022 FARRA BEAUTY 

MANAGED SERVICES BY BUMBU AGENCY SDN BHD